Ce putem face pe masa de joacă?

Toți copiii au parte de o imaginație bogată și de cele mai multe ori dau valențe reale inchipurii și invers. Ne-am întrebat de multe ori de ce copiii noștri confundă iluzia unui trenuleț pierdut în persepctivă cu un tren adevărat care se pierde în zare?! Răspunsul l-am aflat chiar la masa care transformă visele în realitate. Masa de joacă Transformo.

Ce funcții are masa Transformo?

Răspunsul este multiplu pentru că și masa Transformo este multifuncțională. De unde să începem ?
  • În primul rând cel care a creat-o este tată și soț așa că s-a gândit să îmbine într-un mod inteligent spațiul de joacă al copilului cu cel de lucru al mamei. Cum ?
  • Masa Transformo are calitatea deosebită de a se converti într-un raft la perete. Ce înseamnă ?
  • Că proiectul din LEGO al copilului tău se păstrează intact și poate reveni la construcția inițială prin gestul simplu al părintelui de a deschide raftul în masă de joacă. Desigur, în acest timp mama poate să se ocupe de invitați.
Ingenios, nu-i așa?

Ce putem face pe masa de joacă?

Sunt multe soluții creative pentru spațiul de joacă, mai ales când ne gândim la născocirile din capul copiilor noștri. Uneori îi vezi atât de speciali încât ar putea să o ia foarte ușor pe urmele lui Marco Polo sau Cristofor Columb . Așa că masa poate fi ca o harta a lumii din imaginația copiilor:
  • Plăcile de bază colorate sau cu străduțe sunt fixate pe masă și povestea poate începe.
  • De acum, colecția persoanală din LEGO a copiilor are sens pe masa transformo : clădiri, mașinuțe, bărcuțe, căsuțe, copăcei și, o lume se construiește…
  • Pe urmă venim și cu plăci din carton pentru construcția unui orășel alternativ celui din LEGO.
Sunteți gata de joacă și de sindrofii liniștite ?

Comentarii

" was added to wishlist