Joc de coordonare și îndemânare Sunblox

Pret:

290,00lei

Joc captivant pentru toate vârstele, provoacă participanții să lucreze în echipă pentru a crea construcții din blocuri de lemn, folosind macaraua cu cârlig și multe sfori pe care o manipulează împreună. Dezvoltă capacitatea de lucru în echipă și simțul coordonării în timp ce încurajează imaginația să creeze noi provocări și scenarii de joacă.

Binevenit în grădinițe, la afterschool, în școli, tabere sau centre educaționale. Și, desigur, în familie.

Compare
  • Inclus în preț
  • 5 zile lucrătoare
  • 1 an

Descriere

Descriere

Descriere

Pentru a începe jocul este nevoie de spațiu cum ar fi sala de clasă, curtea școlii sau parcul de lângă casă și de cel puțin trei participanți. Pregătești discul central, atașezi trei sfori cu mâner și ai făcut un soare cu trei raze. Răstorni cuburile pe jos și pregătirile sunt gata. A-propos, un soare cu raze și cuburi pe jos, iată de unde și numele Sunblox. Ca să știți, copiii l-au inventat 🙂

 

Folosiți-vă îndemânarea și capacitățile de comunicare și sincronizare pentru ca, folosind macaraua suspendată de sfori, să apucați pe rând cuburile colorate și, așezându-le unul peste altul, să construiți cu ele un turn. Pare ușor? Poate da, poate nu. Ce-i sigur, este super distractiv, intens și plin de emoție.

 

Odată început jocul, fii sigur că în scurt timp cei care au fost rezervați sau rușinoși mai devreme vor vrea să participe și ei. Este foarte simplu, pentru fiecare nou doritor, mai atașezi o sfoară la discul central, adăugând astfel încă o rază. Noul intrat în joc este deja prins în farmecul provocării.

 

Câți copii sau părinți încap la joacă? Cel mult doisprezece, atâtea raze are soarele Sunblox. Am observat că dacă sunt mai mulți de-atât, gălăgia e atât de mare încât comunicarea are de suferit 🙂 Însă numărul mare de doritori nu este o problemă. Dacă sunt mai mulți de doisprezece, se pot împărți în două echipe: unii își testează îndemânarea în timp ce ceilalti le fac galerie, iar apoi fac schimb de roluri.

 

Construcția turnului din cuburi este doar una dintre încercări însă vă puteți gândi la multe altele. De exemplu, puteți face două cercuri cu creta pe asfalt, așeza cuburile într-unul iar provocarea poate fi să le mutați în celălalt în cel mai scurt timp. Sau să le așezati pe culori. Sau să le numerotați și să faceți jocuri matematice cu ele. Așa-i că-ți vine să inventezi? A-propos, noi suntem aici să ascultăm provocările inventate de voi și să le includem în cartea de idei și pe blog.

 

Care-i vârsta ideală? Limită superioară nu există, după cum puteți ghici 🙂 Cât despre copii, noi am observat că jocul devine antrenant când aceștia au peste patru ani. Atunci încep să aibă înălțimea, forța și capacitatea motrică și de coordonare suficient de mari pentru a face față provocărilor.

Include

* un disc central cu cârlig cu rolul de macara – centrul soarelui
* 12 sfori cu mâner – razele
* 6 cuburi colorate – blox-ul din Sunblox
* accesorii de rezervă
* cutie de carton

Ideal

Recomandăm jocurile variate. Când nu aveți chef de Sunblox, chemați-l la joacă pe carismaticul Transformo și figurinele voastre de lego nu vor mai dispărea niciodată din casă.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Joc de coordonare și îndemânare Sunblox

    Mihaela

    Genial👍

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

" was added to wishlist