Resigilată – Masa de joacă convertibilă Transformo

Produs de
Pret:

1.190,00lei 990,00lei

Un Transformo care a stat o vreme în vitrina unui studio de design s-a întors la atelierul nostru și este dornic să-și găsească un cămin nou. Diferența dintre el și unul nou este că acesta a fost montat o dată iar apoi demontat. Cu toate acestea, a fost verificat atent și ambalat frumos ca toate celelalte. Ca să faci o comparație, cei doi Transformo cu care mergem la târguri și expoziții au fost montați și demontați de zeci de ori și le merge bine în continuare. Dacă acest aspect nu este un impediment, ți-l oferim cu drag împreună cu o reducere de mai mult de o șesime din preț (~17%).
Extra-opțiune: Iar dacă prichindelul tău este mare fan LEGO, de ce să nu-i dăruiești masa de joacă gata echipată de construcții și joacă? Pentru că Transformo a stat în vitrina studioului îmbrăcat într-un Orășel LEGO City, ți-l oferim și pe acesta redus cu mai mult de o șesime din preț. Reducere de la 329 la 274 (~17%).

Stoc epuizat

Compare
 • Inclus în preț
 • 1 zi lucrătoare
 • deja meșterit
 • 3-10 ani

Descriere

Descriere

Caracteristici principale

 • Transformo – masa convertibilă pentru joacă și activități
 • Conceput și construit manual în România
 • Se strânge la perete cand ai nevoie de spațiu
 • Ideal pentru LEGO și alte jocuri de construcție
 • Ideal ca mini-birou în etapele preșcolară și școlară mică
 • Înălțime ajustabilă, pentru 3-10 ani
 • Spațiu de depozitare generos
 • Multiple sisteme de siguranță
 • Poate găzdui trei-patru prichindei
 • Modular, se poate combina ușor
 • Disponibil în cinci culori copilăroase (în curând)
 • Meșterit din lemn

 

Include

 • Broșură cu instrucțiuni de asamblare
 • Cheie tubulară mărimea 10
 • Lac de protecție pe bază de apă, aplicat pe polițe
 • Kit pentru reglarea înălțimii (în curând)

 

Opțional

 • Plăci de bază de jucărie (în curând)
 • Opțiuni de culoare (în curând)

 

Dimensiuni și greutate:

 • 110cm lungime x 110/113cm înălțime x 31cm adâncime (modul etajeră)
 • 110cm lungime x 56/59cm înălțime x 82cm adâncime (modul masă de joacă)
 • 18 kilograme

 

Nu include:

 • plăcile de bază de LEGO și jucăriile din fotografii

Transformo – masa de joacă convertibilă, ideală pentru LEGO, construcții și alte activități

 

◆◆ Spațiu de joacă exclusiv ◆◆

Copilul tău poate face multe lucruri împreună cu Transformo: poate construi orășelul de LEGO preferat, poate picta harta lumii pe foi mari de hârtie iar cu puțin ajutor din partea ta poate aduce la viață forme din polistiren sau carton. În pauzele de joacă, poate folosi masa la teme, citit, desenat sau orice altceva ar putea face pe o masă obișnuită. Este spațiul său personal în care își adună toate jucăriile și unde știe că are voie să facă orice. Dacă, la lăsarea serii, proiectul îi este încă în etapa de șantier, nu e panică, pentru că… (citește mai departe)

 

◆◆ Se strânge la perete ◆◆

Îl poți strânge la perete când ai nevoie de spațiu în cameră sau pentru a face curat, fără să strici creația celui mic. Transformo este magic și „arhivează” tot ce a creat prichindelul pentru ca a doua zi să i le ofere înapoi, exact cum le-a lăsat.

 

◆◆ Ideal pentru LEGO ◆◆

Ce lume imensă de Minecraft, super-orașul Heartlake din Friends, ce de curse Speed Champions! Transformo este masa de joacă perfectă pentru LEGO. Pe tăblia sa se potrivesc perfect douăsprezece plăci de bază de la LEGO sau alte seturi de construcție, de mărimea 32×32 butoane (25×25 cm), așezate încât să permită magia ridicării la perete. Copilul poate așeza plăcile de bază după plac iar ca să nu se miște în timpul jocului, le poate fixa ușor tot cu piese de LEGO. Cele câteva găurele din tăblie îi vin în ajutor în acest scop iar tăvițele săpate în prima poliță pot găzdui minifigurine, piese mici sau creioane.

 

◆◆ Mini-birou pentru activități și lecții ◆◆

Știm că joaca devine uneori serioasă, iar Transformo sare în ajutor oferind o suprafață generoasă pentru activitățile specifice vârstei preșcolară (3-6 ani) și școlară mică (7-10 ani). Poate găzdui la îndemână toate manualele, cărțile și rechizitele școlarului, și încă mai rămâne loc pentru jucării.

 

◆◆ Măsuță de activități cu loc din belșug pentru cutii și alte jucării ◆◆

Transformo are un buzunar generos unde copilul poate parca jucăriile atunci când vrea să schimbe decorul sau vrea pur și simplu să le lase să se odihnească.

 

◆◆ Joaca împreună e mai distractivă ◆◆

Copii pot alerga de-a lungul lui Transformo conducându-și mașinile de curse sau cavalerii călare. La răstimpuri, se pot așterne la activități mai pașnice. Transformo este generos și poate găzdui așezați în jurul său pe scăunele patru prichindei mici sau trei mai măricei.

 

◆◆ Meșterit din lemn ◆◆

Lemnul e preferatul nostru astfel că măsuța de activități Transformo nici nu putea fi meșterit din altceva. Am ales placaj gros de mesteacăn pentru corp și cadrele mobile, ca să reziste provocărilor mecanice iar pentru polițe, un panel furniruit, ușor și aspectuos. 

 

◆◆ Conceput și construit manual în România ◆◆

Transformo este conceput de un tătic de profesie programator. Așadar, planurile nu puteau fi decât digitale iar ajutorul unui robot meșter la decupat lemn, de nerefuzat. În rest, construcția sa este manuală și facem acest lucru cu drag în atelierul nostru din București.

 

◆◆ Modular, se poate combina ușor ◆◆

Doi Transformo fac echipă bună atunci când îi lipești spate în spate. Ce-ți oferă? Terenul de joacă e de două ori mai mare. Burtica în care se pot odihni jucăriile este și ea mai generoasă. În plus, cu rotile în loc de picioare, poate ajunge ușor oriunde e rost de joacă.

 

◆◆ Asamblare ◆◆

Pentru a ajunge la tine acasă, Transformo se face mic cât să încapă într-o cutie de carton. Odată ieșit din ea, are nevoie de puțin ajutor din partea ta ca să „se pună pe picioare”. Dacă se prinde în joc și copilul tău, cu atât e mai mare aventura. De ajutor sunt broșura tipărită și clipul video cu instrucțiuni de asamblare și recomandări de îngrijire.

 

◆◆ Multiple sisteme de siguranță ◆◆

Transformo este conceput pentru a fi montat la perete cu șuruburi. Când îl ridici la perete, brațele laterale se blochează singure în poziția verticală. Pentru un plus de siguranță, îl poți fixa cu o pereche de ancore, incluse în pachet.

 

◆◆ Finisaje ◆◆

După ce îl finisăm atent pe Transformo, îl lăsăm cât se poate de natural, fără să aplicăm nimic peste lemnul din care este construit. Astfel prichindelul îl poate personaliza după pofta inimii, cu culori, carioci, acuarele, vopsea, stickere. Doar polițele fac excepție, pe acestea le acoperim cu un strat de lac pe bază de apă, pentru protecție în timpul jocului. De asemenea, dacă alegi o tușă de culoare, o aplicăm și pe aceea însă poți picta și personaliza peste ea. Vei vedea că polițele sunt dintr-un lemn prietenos și moale. Sunt foarte jucăușe iar uneori se pot zgâria însă noi credem că acest lucru face parte din farmecul jocului.

În curând!

◆◆ Înălțime ajustabilă, se adaptează vârstei de la 3 la 10 ani ◆◆

Când e vorba de joacă, înălțimea mesei nu e o piedică. Însă când trecem la lucruri mai serioase cum sunt desenul sau lecțiile școlare, poziția corpului contează. Transformo poate fi reglat pe două trepte de înălțime, în funcție de cea a copilului:

 • Înălțime masă: 55.8 cm Înălțime copil: 126-133 cm
 • Înălțime masă: 59.4 cm Înălțime copil: 133-141 cm

 

◆◆ Se asortează culorilor din camera copilului ◆◆

Pentru a se integra mai ușor în atmosfera casei tale, poți alege o tușă de culoare, din cinci variante disponibile, care să completeze nuanța atât pe caldă a furnirului de mesteacăn. Transformo e măsuța de activități prietenă cu toată casa, indiferent că stă în dormitor lângă mobila pentru copii sau în sufragerie.

Vrei să te împrietenești cu Transformo înainte să-l comanzi?

Confirmă o oră de joacă gratuită pe email la atelier@mari-mici.ro sau la telefon (+4) 0757 474 641 (Rareș). Transformo te va aștepta gata de distracție cu lego, clădiri și figurine.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Resigilată – Masa de joacă convertibilă Transformo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

" was added to wishlist