Masa de joacă convertibilă Transformo

Produs de
Pret:

1.190,00lei

Transformo este masa de joacă ideală pentru construcții și alte activități. Este locul în care copilul își poate desfășura întreaga colecție de jucării: căsuțe, mașinuțe, clădiri și figurine și se poate juca ore în șir. La nevoie, poți face loc în cameră dintr-o singură mișcare, transformând-o în etajeră și păstrând intactă întreaga lume construită. Tot dintr-o mișcare o convertești din nou în masă, și joaca poate fi reluată de unde a rămas.

Versatilă, masa de joacă Transformo crește odată cu micuțul tău și se adaptează nevoilor sale. Astfel, când desenul, pictura, puzzle-urile, boardgame-urile și temele școlare își fac loc în preocupările acestuia, Transformo se adaptează, se înalță și devine masă de activități, jucând rolul unui mini-birou unde pot coexista jucăriile și caietele de școală.

Transformo este inspirat din propriile nevoi, construit manual în micul nostru atelier de familie din București, cu toată dragostea pentru copii și educație.

2 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Compare
 • Inclus în preț
 • 1 zi lucrătoare
 • 10 zile lucrătoare
 • 3-10 ani

Descriere

Descriere

Accesorii

Descriere

Caracteristici principale

 • Transformo – masa convertibilă pentru joacă și activități
 • Conceput și construit manual în România
 • Se strânge la perete cand ai nevoie de spațiu
 • Ideal pentru LEGO și alte jocuri de construcție
 • Ideal ca mini-birou în etapele preșcolară și școlară mică
 • Înălțime ajustabilă, pentru 3-10 ani
 • Spațiu de depozitare generos
 • Multiple sisteme de siguranță
 • Poate găzdui trei-patru prichindei
 • Modular, se poate combina ușor
 • Disponibil în cinci culori copilăroase (în curând)
 • Meșterit din lemn

 

Include

 • Broșură cu instrucțiuni de asamblare
 • Cheie tubulară mărimea 10
 • Lac de protecție pe bază de apă, aplicat pe polițe

 

Opțional

 • Kit pentru reglarea înălțimii (în curând)
 • Opțiuni de culoare (în curând)

 

Dimensiuni și greutate:

 • 110cm lungime x 110/113cm înălțime x 31cm adâncime (modul etajeră)
 • 110cm lungime x 56/59cm înălțime x 82cm adâncime (modul masă de joacă)
 • 18 kilograme

 

Nu include:

 • plăcile de bază de LEGO și jucăriile din fotografii

Transformo – masa de joacă convertibilă, ideală pentru LEGO, construcții și alte activități

 

◆◆ Spațiu de joacă exclusiv ◆◆

Copilul tău poate face multe lucruri împreună cu Transformo: poate construi orășelul de LEGO preferat, poate picta harta lumii pe foi mari de hârtie iar cu puțin ajutor din partea ta poate aduce la viață forme din polistiren sau carton. În pauzele de joacă, poate folosi masa la teme, citit, desenat sau orice altceva ar putea face pe o masă obișnuită. Este spațiul său personal în care își adună toate jucăriile și unde știe că are voie să facă orice. Dacă, la lăsarea serii, proiectul îi este încă în etapa de șantier, nu e panică, pentru că… (citește mai departe)

 

◆◆ Se strânge la perete ◆◆

Îl poți strânge la perete când ai nevoie de spațiu în cameră sau pentru a face curat, fără să strici creația celui mic. Transformo este magic și „arhivează” tot ce a creat prichindelul pentru ca a doua zi să i le ofere înapoi, exact cum le-a lăsat.

 

◆◆ Ideal pentru LEGO ◆◆

Ce lume imensă de Minecraft, super-orașul Heartlake din Friends, ce de curse Speed Champions! Transformo este masa de joacă perfectă pentru LEGO. Pe tăblia sa se potrivesc perfect douăsprezece plăci de bază de la LEGO sau alte seturi de construcție, de mărimea 32×32 butoane (25×25 cm), așezate încât să permită magia ridicării la perete. Copilul poate așeza plăcile de bază după plac iar ca să nu se miște în timpul jocului, le poate fixa ușor tot cu piese de LEGO. Cele câteva găurele din tăblie îi vin în ajutor în acest scop iar tăvițele săpate în prima poliță pot găzdui minifigurine, piese mici sau creioane.

 

◆◆ Mini-birou pentru activități și lecții ◆◆

Știm că joaca devine uneori serioasă, iar Transformo sare în ajutor oferind o suprafață generoasă pentru activitățile specifice vârstei preșcolară (3-6 ani) și școlară mică (7-10 ani). Poate găzdui la îndemână toate manualele, cărțile și rechizitele școlarului, și încă mai rămâne loc pentru jucării.

 

◆◆ Măsuță de activități cu loc din belșug pentru cutii și alte jucării ◆◆

Transformo are un buzunar generos unde copilul poate parca jucăriile atunci când vrea să schimbe decorul sau vrea pur și simplu să le lase să se odihnească.

 

◆◆ Joaca împreună e mai distractivă ◆◆

Copii pot alerga de-a lungul lui Transformo conducându-și mașinile de curse sau cavalerii călare. La răstimpuri, se pot așterne la activități mai pașnice. Transformo este generos și poate găzdui așezați în jurul său pe scăunele patru prichindei mici sau trei mai măricei.

 

◆◆ Meșterit din lemn ◆◆

Lemnul e preferatul nostru astfel că măsuța de activități Transformo nici nu putea fi meșterit din altceva. Am ales placaj gros de mesteacăn pentru corp și cadrele mobile, ca să reziste provocărilor mecanice iar pentru polițe, un panel furniruit, ușor și aspectuos. 

 

◆◆ Conceput și construit manual în România ◆◆

Transformo este conceput de un tătic de profesie programator. Așadar, planurile nu puteau fi decât digitale iar ajutorul unui robot meșter la decupat lemn, de nerefuzat. În rest, construcția sa este manuală și facem acest lucru cu drag în atelierul nostru din București.

 

◆◆ Modular, se poate combina ușor ◆◆

Doi Transformo fac echipă bună atunci când îi lipești spate în spate. Ce-ți oferă? Terenul de joacă e de două ori mai mare. Burtica în care se pot odihni jucăriile este și ea mai generoasă. În plus, cu rotile în loc de picioare, poate ajunge ușor oriunde e rost de joacă.

 

◆◆ Asamblare ◆◆

Pentru a ajunge la tine acasă, Transformo se face mic cât să încapă într-o cutie de carton. Odată ieșit din ea, are nevoie de puțin ajutor din partea ta ca să „se pună pe picioare”. Dacă se prinde în joc și copilul tău, cu atât e mai mare aventura. De ajutor sunt broșura tipărită și clipul video cu instrucțiuni de asamblare și recomandări de îngrijire.

 

◆◆ Multiple sisteme de siguranță ◆◆

Transformo este conceput pentru a fi montat la perete cu șuruburi. Când îl ridici la perete, brațele laterale se blochează singure în poziția verticală. Pentru un plus de siguranță, îl poți fixa cu o pereche de ancore, incluse în pachet.

 

◆◆ Finisaje ◆◆

După ce îl finisăm atent pe Transformo, îl lăsăm cât se poate de natural, fără să aplicăm nimic peste lemnul din care este construit. Astfel prichindelul îl poate personaliza după pofta inimii, cu culori, carioci, acuarele, vopsea, stickere. Doar polițele fac excepție, pe acestea le acoperim cu un strat de lac pe bază de apă, pentru protecție în timpul jocului. De asemenea, dacă alegi o tușă de culoare, o aplicăm și pe aceea însă poți picta și personaliza peste ea. Vei vedea că polițele sunt dintr-un lemn prietenos și moale. Sunt foarte jucăușe iar uneori se pot zgâria însă noi credem că acest lucru face parte din farmecul jocului.

În curând!

◆◆ Înălțime ajustabilă, se adaptează vârstei de la 3 la 10 ani ◆◆

Când e vorba de joacă, înălțimea mesei nu e o piedică. Însă când trecem la lucruri mai serioase cum sunt desenul sau lecțiile școlare, poziția corpului contează. Transformo poate fi reglat pe două trepte de înălțime, în funcție de cea a copilului:

 • Înălțime masă: 55.8 cm Înălțime copil: 126-133 cm
 • Înălțime masă: 59.4 cm Înălțime copil: 133-141 cm

 

◆◆ Se asortează culorilor din camera copilului ◆◆

Pentru a se integra mai ușor în atmosfera casei tale, poți alege o tușă de culoare, din cinci variante disponibile, care să completeze nuanța atât pe caldă a furnirului de mesteacăn. Transformo e măsuța de activități prietenă cu toată casa, indiferent că stă în dormitor lângă mobila pentru copii sau în sufragerie.

Vrei să te împrietenești cu Transformo înainte să-l comanzi?

Confirmă o oră de joacă gratuită pe email la atelier@mari-mici.ro sau la telefon (+4) 0757 474 641 (Rareș). Transformo te va aștepta gata de distracție cu lego, clădiri și figurine.

Recenzii (6)

6 recenzii pentru Masa de joacă convertibilă Transformo

  Raluca T.

  Stii cum e cand gasesti comori unde te astepti mai putin?

  Noi am gasit masa Transformo dintr-o intamplare.

  Rares, creatorul ei, un tata de o blandete, rabdare si bun-simt extraordinare, o lucra in atelierul lui in timp ce noi asteptam sa se faca timpul ca M (4.5 ani) sa intre la cursul ce se tinea in incaperea alaturata. Parea o etajera cu trei rafturi, foarte atent gandita si mare ne-a fost surpriza cand am vazut ca cele trei rafturi se coboara si se aliniaza perfect, iar o etajera de cativa centimetri latime se face o masa de trei ori mai mare .

  Recunosc ca nu i-am vazut intregul potential inainte de a o cumpara. Am crezut ca vom inlocui masuta mica de lucru a lui M cu una mai mare care se poate plia si ne poate economisi spatiul, cumparasem o masa foarte ergonomica si nu ma asteptam la nimic in plus. Dar plusurile au fost multe!

  Transformo e facuta sa incapa la milimetru placi de lego mic, una langa alta, este foarte bine finisata si se manevreaza foarte usor de un adult.

  Este stabila si are posibilitatea sa fie prinsa in perete, noi nu am prins-o pentru ca ziua sta mai mult intinsa si M e destul de mare sa stie ca nu e in siguranta daca incearca o catarare cand e ridicata. O tinem in dreptul bibliotecii si e foarte ok ca nu ne-a blocat un perete pe care oricum nu il aveam disponibil.

  M si-a construit orasul din prima seara si de cateva luni se joaca zilnic acolo. Si-a pus scaune pe trei laturi si se muta de pe unul pe altul, in timp ce isi aranjeaza si isi muta eroii.

  Nu stiam inainte sa o luam, dar:
  -Etajera de la baza e un spatiu de stocare genial pentru toate cutiile de lego mic, spatiul este mai mult decat generos.
  -Copilul nu se mai joaca pe jos, toate proiectele lui sunt pe masa Transformo, in casa e aparent ordine, nu mai avem haos peste tot;
  – Asta ii rezolva si lui problema ca inainte nu isi gasea o anume masina sau piesa lego si pierdea energie si rabdare cautandu-le; acum le are pe toate intr-un singur loc;
  – Ne-a rezolvat marea problema a impartirii spatiului comun intregii familii. Cand se juca pe jos, isi intindea orasele si parcarile in aproape toata casa, nu aveam pe unde sa mai pasim si era grav cand venea vremea curateniei. Masa e generoasa ca suprafata si are loc sa isi puna multe lucruri, stau la inaltime si nu se mai umplu de praf si cel mai important, am scapat de negocierile ,,ce proiect ramane, ce se strange,,. Copilul isi gestioneaza singur spatiul, este absolut sigur ca nimeni nu ii muta nimic de pe masa lui, noi avem spatiu si ordine, masa se ridica cand nu e folosita, toata lumea e fericita. Spatiul dintre etajere este suficient de mare incat nici macaralele nu sunt deranjate de la locul lor cand Transformo e ridicata.

  In concluzie, nu stim cum ne-am descurcat fara masa lui Rares pana acum, suntem foarte bucurosi ca a inventat-o si o avem!

  Emilia T.

  O ora jumatate am stat asteptand-ul pe fiul meu sa termine joaca! Il intalnise pe Transformo! Era la un targ de jucarii inainte de Craciun! Erau doua Transformo expuse, iar el se muta de la una la alta intr-o joaca nesfarsita! M-a impresionat, atat pe mine cat si pe el! A insistat foarte mult sa luam si noi asa o “masa”! Stiam ca abia in luna ianuarie spre sfarsit ar putea ajunge la noi in casa dar pentru ca nu mai insistase pentru nimic atat de mult am decis sa o comandam!
  Intalnirea cu Transformo la noi acasa a fost o bucurie si o surpriza maxima pentru copil, gasind-o bine instalata la el in camera cand s-a intors dintr-o tabara!
  Jucariile si-au gasit acum locul!
  Se poate juca la nesfarsit pe Transformo, creând si inventand mereu curse cu masini la raliu, sau curse ale politiei in incercarea de a prinde hotii, sau lucrari de santier, iar povestile continua! Stand pe scaun copilul construieste jocurile de lego cu lejeritate pe Transformo! Iar piesele de lego, masinutele si celelalte jucarii pe care le foloseste nu mai stau aruncate pe podea, ele raman pe masa, in pozitia in care el le aseaza, a doua zi joaca continua, nu mai este necesar sa stranga jucariile! Minunat! O incantare pentru mine ca mama, si o mare bucurie pentru copil!

  Ana Maria B. (proprietar verificat)

  Copiilor le place foarte mult. Nici nu am apucat sa o pozam goala, dupa ce am montat-o. Si noua, parintilor, ne place si mai mult; e mai usor pe scaunel decat pe jos si spatiul de „cautare” e mai restrans si mult mai organizat. Foarte atent finisata, se potriveste in orice incapere.

  • Sâmpâleanu Rareș

   Ne bucurăm tare mult de fiecare dată când Transformo își găsește prieteni noi ^_^

  Cristina N.

  Noi pe Transformo l-am descoperit in timpul campaniei de crownfunding si mi-a placut din prima. Mi-a placut ideea ca fiul meu de 2 ani si jumatate ar avea un spatiu de joaca bine definit si cel mai mult mi-a placut faptul ca este pliabil. Am ajuns sa intram in posesia unui Transformo duo si pot sa spun ca inca de la inceput a devenit piesa centrala de joaca din casa noastra. Fiul nostru se joaca zilnic la masuta, am montat chiar si un cd-player intr-un colt al mesei si isi pune singur carti audio pe care sa le citeasca in timp ce se joaca. Ne bucuram ca il avem pe Transformo acasa, ne bucuram ca exista produse romanesti atat de bune si sunt bucuroasa ca am putut avea parte de acest produs inca de la inceputurile lei.

  Liviu

  Este super misto masa dar ar fi loc pentru un improvement: tablia pe care scrie transformo de jos ar trebui sa fie in spate pentru ca daca il pui cu spatele la perete astfel incat sa il si ancorezi este mai greu sa bagi cutiile cu lego peste tablia respectiva

  • Sâmpâleanu Rareș

   Am notat și ținem cont la dezvoltările viitoare. Mulțumim ^_^

  Irina O.

  Pentru noi Transformo a insemnat o transformare a jocului. In sfarsit, oraselul lego este accesibil pe toate partile. In sfarsit, povestea inceputa poate ramane exact unde este, dar fara sa deranjeze, se retrage la perete si revine la momentul oportun de unde a ramas. In sfarsit, se poate curata usor camera, fara sa existe riscul ca una din piese sa fie inghitita de teribilul monstru „Aspiratorul”. In sfarsit, constructiile se pot ascunde discret in spatele perderlutei speciale, de mainile inca nepregatite ale surioarei mai mici, chiar daca uneori o dam la o parte sa ne jucam si pe etaje 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

" was added to wishlist