Orășelul Lipicios

Produs de
Pret:

119,00lei

Cel mai simplu mod de a te împrieteni cu Transformo. Cu cele douăsprezece stickere în formă de străzi, prichindelul tău poate crea primul său orășel. Apoi își poate desfășura întreaga colecție de jucării: căsuțe, mașinuțe, clădiri și figurine și se poate juca ore înșir. Când simte dorința unei schimbări, poate dezlipi stickerele și apoi rearanja într-o altă formă.

Noi venim cu câteva idei de configurații însă suntem siguri că imaginația celor mici în a găsi noi variante o depășeste pe a noastră. Fiind foarte subțiri, peste stickere se pot așeza plăci de LEGO sau alte jucării și nu deranjează nici când vine vremea lecțiilor. Odată temele terminate și caietele date la o parte, joaca poate continua.

Disponibil pentru precomandă

Compare
  • Inclus în preț
  • 1 zi lucrătoare
  • + 3 ani

Descriere

Descriere

Descriere

Orășelul Lipicios a fost creat special pentru masa noastră de joacă. Astfel echipat, Transformo își păstrează magia: îl poți strânge la perete când ai nevoie de spațiu în cameră sau pentru a face curat, fără să strici creația celui mic. El „arhivează” tot ce a creat prichindelul pentru ca a doua zi să i le ofere înapoi, exact cum le-a lăsat.

 

Include

* 4 stickere în formă de stradă dreaptă
* 4 stickere în formă de stradă curbă
* 4 stickere în formă de intersecție în T
* Trei idei de aranjare

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orășelul Lipicios”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

" was added to wishlist