Despre noi

Suntem Rareș, Mihaela și Luca și îți mulțumim că ne vizitezi virtual Atelierul Mari & mici. Suntem puși pe inventat mobilier pentru copii și adulți. Este răspunsul nostru la problemele cotidiene cu care se confruntă, atât cei Mari, cât și cei mici.

 

Ne-am inspirat din viețile noastre cotidiene, mai exact din situațiile în care te împiedici de jucării construibile, unelte de joacă, creioane de colorat și alte minunății de jocuri prin toată casa. Ba, uneori le-am găsit și în pantofi, și sub pernă! Așa a apărut Transformo, masa de activități ludice.

Ne place să inventăm/meșterim obiecte funcționale care fac viața mai ușoară, mai distractivă, mai productivă, care ne aduce  împreună sau îi ajută pe copiii noștri să-și dezvolte imaginația și creativitatea.

 

Ne plac jocurile și joaca

—->>Ne place să ne jucăm peste tot prin casă. Să extindem modul de joacă. Și pereții pot fi planșa unui oraș vertical, depinde prin ochii cui alegi să privești lucrurile. Orășelul LEGO se poate întinde pe o planșă mare și apoi strânge la perete, pentru a lăsa loc activităților de socializare. Dacă întinzi o pânză în jurul mesei, devine cel mai grozav cort

—->>Ne place să călărim bicicletele și să țopăim peste obstacole, deși de-abia ținem pasul cu copiii. Cât de grozavă ar fi o trambulină portabilă de sărit cu bicicleta, pe care s-o iei cu ține în parc?

—->>Ți-ai dorit vreodată să mergi pe picioroange? Noi da, chiar încă n-am încercat, însă de-abia așteptăm să meșterim câteva.

—->>Ne place să ne dăm cu snowboardul însă seară la cabană nu avem unde ne usca echipamentul. Așadar, hai să inventăm un uscător de echipament, portabil, desigur 🙂 .

—->>Un spațiu gol la perete, prea îngust că să pui un dulap însă potrivit să depozitezi ceva la îndemână? E loc de inventat aici, ce-ai zice de niște panouri modulare cu accesorii de agățat toate lucrurile de care ai nevoie?

—->>Un birou care se strânge la perete și se transformă în standing desk, astfel că laptop-ul să-ți fie mereu la îndemână? Sună bine, nu-i așa? Și dacă ți-aș spune că are și un loc secret în care îți poți organiza și ascunde piesele și sculele cu care meșterești cercei sau mărțișoare sau momeli pentru dat la pește, dacă ăsta ți-e hobby-ul?

—->>Da, ne place să inventăm și să creăm soluții inedite la problemele obișnuite din viață noastră.

 

Descoperă ultimele noastre invenții:

—->>Creații bune de joacă

—->>Orășelul tău din plăci LEGO

—->>Inspirație și povești

Fondatorii

Rareș Sâmpăleanu

Vreau să fac lucruri utile pentru oameni și pentru copiii lor, fie prin obiectele pe care le creez, fie prin experiențele pe care le generez sau educația la care pot contribui.

Ultimele postări

Contactati-ne

" was added to wishlist