Orășelul tău alternativ din carton

Cu Transformo, realitatea își arată doar partea plină a paharului

Dacă ai rămas cu impresia că posibilitățile de joacă ale copiilor se restrâng doar pentru că încă nu au depășit vârsta de 5 ani masa  de joacă Transformo te convinge de contrariul lucrurilor. În preajma ei, până și părinții se aventurează  ce să mai spunem de copiii sub 5 ani? Oricât de prinși ar fi în lumea poznașă a celor mici, noi tot cu micuții o să începem aventura 🙂 .

Soluții alternative de joacă apar întotdeauna în contextul Transformo

Ne-am gândit că sunt multe soluții alternative de joacă care să se cupleze cu masa Transformo: de la aventuri LEGO – gama pentru micuți DUPLO, planuri de joacă cu căi ferate din lemn, drumuri și reliefuri din fetru, până la un orășel alternativ din carton.

Descoperă cele 12 planșe din carton care nu trebuie să lipsească!

Ca să-ți imaginezi deja ambarcațiunea micului tău explorator în largul necunoscutului Transformo, mai întâi trebuie să ai la dispoziție cele 12 planșe din carton produse chiar în atelierului nostru de creație.

Să dăm startul unei noi aventuri!

Un oraș alternativ se ridică din carton

Să realizăm un oraș unde se pierd în zare munți spectaculoși din fetru? Sau poate ne dorim să accentuăm mai mult ideea de familie și punem baza de carton pentru o casă cu gradină, exact ca în visele copilului? Nu-i așa că sunteți curioși la ce se gândesc copiii atunci când construiesc o casă?

Aproape că poate fi vorba despre un exercițiu de cunoaștere și auto-cunoaștere..

Planșele din carton. Mixul între linie și volum

Dacă printre preocupările copilului tău se numără și desenul atunci planșele din carton reprezintă mixul perfect intre linie și volum. Aici poți interveni și tu cu simțul șurlubatic și să trasați împreună străduțe, grădini și fluvii. Poate vreți să semnalizați corespunzător trecerea de pietoni sau, regulamentar, semnele de circulație 🙂 . Un nou cod rutier pentru micuțul pilot e pe cale să devină realitate.

Multe idei ies la suprafață cu accesoriile din carton

Multe idei se deschid pe planșele din carton. Noi am văzut chiar din mijlocul acțiunii cât frâu liber au copiii pentru joacă cu accesorile din carton. Căsuțe din carton peste care intervin și desenează ferestre sau în apropierea lor arbuști personificați…

 

Tu vino cu ideile și noi îți aducem inspirația!

Cu plăcile din carton copilul tau exersează viața de adult în devenire :)!

Sursă foto

Comentarii

" was added to wishlist