Un orășel pentru construcții LEGO

Visele se împlinesc în familie

Când visezi, ca părinte, de cele mai multe ori îți dorești să fii alături de copilul tău. Atelierul de creație Mari și mici își dorește același lucru pentru tine, dar  prin meșteșug și neapărat prin masa Transformo care împlinește toate visele. Visele sunt mai aproape de realitate când ai la îndemână magia jocului și creativitatea este exersată cu plăcile  de bază LEGO! 🙂 . Demn de aventură, nu-i așa?

 Plăcile de bază LEGO aventura  City Play

Masa Transformo se convertește în mobilier de joaca în niciun minut și permite copiilor clădirea  unui întreg oraș, cu posibilitatea de a reveni oricând la el. Dar, cel mai important  lucru pe care trebuie să-l ai în vedere, atunci când  vrei să te joci pe masa Transformo, sunt plăcile din plastic LEGO  pe care se poate clădi aproape orice în funcție de varietatea  jucăriilor LEGO disponibile în arsenalul copiilor :).  Așa că dacă vrei să construiești împreună cu micuțul tău trebuie să ai în vedere 12 plăci de bază LEGO de mărimea (32×32).  

Un oraș fără limite și frontiere

Masa Transformo este multifuncțională. Când suntem prezenți la evenimente nu am putut să nu remarcăm, că în varianta extinsă, copiii zăbovesc cel mai mult timp 🙂 .  Prin magia jocului, pe masa Transformo, o lume nouă e în creștere – cea din imaginarul fantastic al copiilor.

Ce zici de un oraș fără limite și frontiere?

Familia Mari și mici pregătește o  aventură citadină cu totul neobișnuită, prin simpla așezare a  celor 12 plăci LEGO de la Clever Toys  cuplate exact pe suprafața mesei Transformo.  Astfel plăcile cu stradă și  intersecție (7280) și curba si intersecție(7281) sunt ambalate în seturi de câte două, iar plăcile de bază verzi(10700) și albastre(10714) sunt ambalate  individual. Mai  rămâne să te decizi cu ce anume vrei să construiești!

De exemplu, nouă ne place combinația de mai jos pentru că are suficiente curbe,  o pajiște verde și un lac albastru:

—->>Stradă și intersecție (7280) – 1 set (2 plăci)

—->>Curbă si intersectie (7281) – 4 seturi (8 plăci)

—->>Placă de bază verde (10700) – 1 placă

—->>Placă de bază albastră (10714) – 1 placă

Tu ce alegi?

 

 

Comentarii

" was added to wishlist