Brick Depot

Copilăria fără LEGO e ca petrecerea de majorat fără muzica preferată. În cercul nostru de prieteni, atunci când suntem între două târguri și o sesiune de inovare în atelier pentru următorul produs, mobilierului pentru copii Transformo îi mai spunem, în glumă, și ”masa lego”. De ce? Pentru că atunci când Luca a testat-o, și-a întins pe ea toate plăcile LEGO pe care eu și Mihaela i le cumpărasem de-alungul timpului, dând produsului în sine o altă funcționalitate; cea a unui workshop pentru joacă.

Pe lângă faptul că Brick Depot este compania care deține cunoscutele Magazine Certificate LEGO din România, în care se regăsește gama completă de seturi LEGO și accesorii, sunt și prietenii noștri pentru ”Idei de joacă” ce implică celebrele produse.  Pentru momentele în care vizita la magazin nu este posibilă, fanii LEGO sunt invitați să acceseze magazinul online www.brickdepot.ro care conține exact aceeași gamă de produse LEGO, pe care le pot achiziționa online sau rezerva în cel mai apropiat magazin. Din 2013, când au deschis primul Magazin Certificat LEGO din România, în Promenada Mall, Brick Depot a continuat să se extindă și acum deține 9 magazin în cele mai frecventate mall-uri din țară.

Prietenii noștri de la Brick Depot au o sortimentație bogată de seturi și accesorii LEGO. Cu rafturile mereu pline, unde copiii năzdrăvani și părinții care dau în mintea copiilor găsesc chiar și seturile rare de LEGO, echipa Brick Depot va oferi întotdeauna sfaturi pertinente și răspunsuri valoroase clienților lor.

În blogul nostru, Inspirație și Povești, veți regăsi idei de joacă gândite cu plăcile LEGO de la Brick Depot pentru produsele proiectate de noi.

Intra in magazinul lor

Ultimele postări

" was added to wishlist