Vino să-l cunoști pe Transformo la evenimentele de toamnă pentru copii

Fie vară, fie toamnă, nouă ne place să ne jucăm – și ne plac oamenii care petrec timp cu copiii lor. De aceea, te invităm cu prichindeii tăi la evenimentele și târgurile de toamnă din oraș unde îl aducem pe #Transformo. Sunt o sumedenie de activități, va fi plin de voie bună, sunteți bineveniți!

Back to School – Maratonul Educației prin Joc și Artă PlaYouth la Casa EFdeN

Pe 21- 22 septembrie, de la ora 11.00, la  Casa EFdeN (Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor) – contribuție recomandată: 20 de lei-persoană

Vă așteaptă o mulțime de activități în aer liber, lectură, hamace, trambulină, multe jocuri de societate, origami, modelaj cu spumă, teatru de improvizație, chimie distractivă, iaurt, înghețată. Transformo vine cu lego, șine din lemn, trenulețe și mașinuțe.

Mai multe informații despre eveniment aici.

LE: Imagini cu Transformo de la târg aici.

BOOKerini – Târg Internațional de Carte pentru copii la Biblioteca Națională a României

Pe 17- 20 octombrie, timp de patru zile, începând de ora 1o.00, la Biblioteca Națională a României (Bd. Unirii, Nr. 22) – participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, atelierele sunt cu înscriere.

Este lumea poveștilor și locul călătoriilor pe jos, pe râu cu bărcile, cu balonul sau cu orice alt mijloc de transport produs de imaginația voastră, alături de autorii și ilustratorii voștri preferați. Nu vor lipsi atelierele de ilustrații și de desen, jocurile de societate, poveștile animate, teatrul în limbajul semnelor, lansările de carte, lecturile, momentele artistice. Nu va lipsi nici Transformo cu un orășel zugrăvit în culori vii de Mihaela, direct pe tăblia lui, plin de căsuțe colorate în care se pot juca Scufița Roșie, Hansel și Gretel sau Albă ca Zăpada și cei șapte pitici.

Mai multe informații despre eveniment aici.

Va continua!

Comentarii

" was added to wishlist